Câteva gânduri după lansarea de carte și seminariile de dezvoltate personală din Galați

Câteva gânduri după lansarea de carte și seminariile de dezvoltate personală din Galați
  • Lansarea cărții „Gândire pozitivă - Tehnici de eliberare emoțională - Vindecarea inimii” - autor Mihai Moisoiu
  • Seminarul de dezvoltare personală „Soluții pentru cauzele psiho-emoționale ale bolilor” - trainer, psiholog Mihai Moisoiu
  • Seminarul de dezvoltare personală „Cum să ne hidratăm corect” - trainer, nutriționist Carmil Maiorescu
Un eveniment organizat cu succes la Librăriile Alexandria Galați (în incinta Casei Serfioti) cu sprijinul domnului Cezar Căilean - directorul de marketing al Librăriilor Alexandria.

Entuziasmul participanților, precum și atitudinea deschisă, receptivă față de orice înseamnă vindecare, sănătate și emoții pozitive m-au surprins în mod plăcut.

Invitatul nostru, domnul nutriționist Carmil Maiorescu, terapeut din București, a venit cu informații valoroase referitoare la hidratare, dar a atras atenția și asupra câtorva puncte slabe din alimentația zilnică a oamenilor și a explicat cum se pot corecta. De asemenea a pus la dispoziția fiecărui participant un plan de hidratare personalizat. La final mi-a împărtășit plin de entuziasm că participanții cu siguranță se vor angrena în planul nostru terapeutic de schimbare a stilului de viață.

Consider că și-au atins scopul atât lansarea de carte, cât și seminariile aducând în prim plan ultimele descoperiri științifice din epigenetică, psihosomatică, psihologie cuantică, programare mentală, psihologie energetică, nutriție și psihoterapie ortodoxă. Urmează să ne revedem în cadrul seminariilor practice organizate de noi în stațiunile Rarău, Durău și Sucevița.

Psiholog Mihai Moisoiu



















Comentarii

Postări populare